GRATIS FRAKT på alla beställningar. Fartyg från Stockholm.
Kundvagn 0

Återbetalningspolicy

 

Cali White Produkter 

Vi erbjuder en 100% återbetalningsgaranti för alla Cali White varumärkesprodukter. Om du är olycklig med dina resultat begär du en återbetalning inom 30 dagar efter mottagandet av din produkt, och ett av våra Smile Team-medlemmar hjälper dig med processen. Om din behandling är oöppnad, och fortfarande i det skick du fått det, kan du också begära att du returnerar eller byter ut din produkt.

* Observera: Hjälpprodukter, såsom våra Whitening Gel Refill Kit, och vårt Byte LED Activating Light och Universal Comfort Fit Tray, måste användas med de Cali White-produkter som de var avsedda för. Inga återbetalningar kommer att utfärdas för dessa hjälpprodukter om de används tillsammans med andra enheter eller produkter som inte har köpts från Cali White.

Crest Whitestrips Produkter

Vi erbjuder för närvarande inte återbetalningar för Crest Whitestrips Behandlingar. Vi kommer dock att göra vårt bästa för att arbeta med dig för att få de resultat du hoppas på. Om du inte är nöjd med dina resultat från din Crest Treatment, kontakta oss bara och meddela oss, och vi kommer att träna en lösning för dig :)

Återbetalningsvillkor

  • Återbetalningar är begränsade till en per kund. Var medveten om detta om du lägger en annan order. I beställningar som innehåller flera produkter godkänner vi återbetalningen för den produkt som är ansvarig för problemet.
  • Återbetalningar måste begäras inom 30 dagar efter mottagandet av din produkt.
  • Observera: Fraktprocessen kan vara grov på vissa paket. Vi försöker mildra detta så mycket som möjligt, men i vissa fall kan förpackningen ta en knock eller två i transit. Detta påverkar inte på något sätt kvaliteten eller effektiviteten av behandlingen inuti.