GRATIS FRAKT på alla beställningar. Fartyg från Stockholm.
Kundvagn 0

Om oss

Vi garanterar

  • 100% Äkta Crest Whitestrips från USA
  • Snabb och prisvärd frakt på 3-6 arbetsdagar
  • 100% Kundnöjdhetsgaranti, vi erbjuder dig 100% ÅTERBETALNING om du inte är nöjd!
  • Blixtsnabb och hjälpsam kundtjänst

Om oss

Tack så mycket för att du besökt CaliWhite.se!

Vi ville bara att du ska veta att vi köper direkt från Proctor and Gamble (Crest) i USA, vilket garanterar dig att du alltid får 100% äkta och färska varor. 
Vi är ett handelsbolag och har sålt fler än 50 000 Crest Whitestrips globalt. Vi har varit aktiva i branschen i Storbritannien och Norge i flera år nu med tusentals nöjda kunder. Vi kan gladeligen meddela att vi nu öppnar ett nytt kontor i Stockholm i Sverige.

 

Träffa vårt lokala svenska kundtjänstteam

Jack

William har förflyttats till Stockholm från USA för att driva flera av våra webbsidor. Han hanterar tekniska problem och vår internetmarknadsföring. Han har en kandidatexamen i datorvetenskap och marknadsföring från University of Florida. När han inte arbetar så hittar du han ute på Centralamerikas vågor surfandes. Han råkar också vara en rockstjärna inom kundtjänst med.

Celine 

Vi älskar Celine och ja, hon är en berömd violinist. Celine är lika bra på kundservice som är på sin violin. Henne kommer du troligen att få hjälp från när du har några problem eller frågor. Hon älskar att resa och tar med sin hund Casey till kontoret. Svenska är inte hennes första språk men hon lär sig snabbt.